Bokat och klart

Nu har jag och min darling bokat en kryssning i början på maj. Det blir bara en 24-timmars men det ska bli så himla skönt att komma iväg en liten stund bara vi två! Äta lite mat, dricka lite drinkar och bara mysa... jag verkligen längtar. Hytten verkar trevlig också med dubbelsäng, det är inte så mysigt att åka i en vanlig hytt med enkelsängar när man åker på en löööööövtrip.

Snart börjar en ny arbetsvecka, jag gillar verkligen att börja 9.30 på måndagar. I och för sig så stänger jag sedan men ändå, helt okej.

Börjar tröttna

Jaa... jag börjar tröttna lite på att skriva här faktiskt. Jag vill fortsätta skriva för det är rätt skönt att göra det. Men jag skulle vilja vara litemer anonym så att det går att ventilera ännu fler tankar. Jag gjorde något halvhjärtat försök att skriva dagbok i pappersform (den gamla hederliga varianten) men det tar så fruktansvärt lång tid. Jag får se hur jag gör.

Jag måste ta tag i Beach 2009 NU! Förra helgen provade jag mina gamla sommarkläder som jag hade innan jag blev gravid med Filip och faktiskt så sitter de som gjutna! Jag har lyckats loosa alla gravkilon. Vågen för mig! Några kilon till så kanske jag är lite nöjd sen=) Haha, eller hur, jag nöjd med min vikt och min kropp, tillåt mig asgarva!

Jag blir så trött på min sabla förkylning också, det ger aldrig med sig. Men den försvinner väl snart hoppas jag.

Snart dags att laga mat, hela dagen känns så himla kort nu när klockorna är omställda. Fick en chock nu när jag såg att klockan är kvart i sex... dags att ta tag i matlagningen.

Ha det bra

Lördag

Ikväll får vi middagsgäster, och nej, det är inte grannarna =)

Igår var det min lyxfredag, jag var hemma vid 13.20. Det känns knappt som jag hade jobbat för det är så mycket dag kvar när jag kommer hem. Vi tog det lite lugnt, städade och åkte in till världsmetropolen och shoppade lite. Vi ska ju på 60-årspartaj nästa helg och behövdelite grejer. Det slog mig just att Filip fyller ETT ÅR nästa söndag... helt sjukt! Han är ju bara en liten bebis. Var tog den mysiga bebistiden vägen? Första tiden var ju så jobbig eftersom vi först fick åka skytteltrafik fram och tillbaka till Danderyd i en veckas tid för att ta billirubintester. Sen kom aldrig amningen igång så jag var ju en levande napp dygnet runt innan vi tog till flaskan. Sen jobbade Erik en liten stund och sen var vi iväg till Astrid Lindgrens värld och Öland. Vi var ut en del med båten sen jobbade Erik två veckor till innan vi stack till Kanarieholmarna och sen var Filip stor känns det som.Vi gjorde så mycket hela sommaren när FIlip var bebis så bebistiden bara försvann.

Nu ska vi äta lite frukost!

Trevlig lördag på er.

Halva veckan avklarad

En mycket bra dag på jobbet idag. Har pratat lite med chefen om lite allt möjligt och det verkar lugnt så jag får väl hoppas på det.

Jag blir snart galen på det här jävla vädret. Eller rättare sagt, jag har snart gett upp, det blir fan ingen vår i år =( Men på Aftonbladets väderprognos så ser det lovande ut nästa vecka. Tyvärr ändras det hela tiden så med min tur så blir det väl en meter snö och drivis istället!

Öppning i morgon och på fredag. Slutar klockan två i morgon och kvart i ett på fredag det är alltså soft resten av veckan!

På lördag får vi troligtvis besök av några av våra kära storstadsvänner. De är just nu i Brasilien och är nyförlovade! Mysigt värre.

Snart dags att krascha i sängen känner jag, börjar bli lite trött faktiskt.

Erik kollade igår hur mycket vi skulle få tillbaka på skatten.... hehe säger jag bara =) Det blir mucho bra, ett riktigt mastigt tillskott på sparkontot. Det tråkiga är bara att Erik slår i taket för statlig inkomsskatt så där ryker ju en del. Skönt att jag som hederlig kommunalarbetare inte behöver oroa mig för något sådant... ever =)

Filip börjar bli så himla stor, han försöker säga katt och han dansar järnet när man sätter på musik, han ropar på mamma och pappa. Min lilla prutt.

Jag är hiskeligt trött på min förkylning nu så jag hoppas att den tänkte ta och flytta över till någon annan snart (dock ingen i min familj).

Natti

Måndagen överstökad

Äntligen kom min kollega tillbaka till jobbet, mycket skönt måste jag säga. Jag är lite irriterad idag faktiskt, dels för att det kommer en massa snö hela tiden och dels för att vi har fått veta att det kommer att bli förändringar på jobbet i höst men chefen kan inte säga på vilket sätt. SKälet är att vi har för lite barn i kö. Fine, det kan jag köpa, det dryga i allt det där är att vi tre som är sist in ligger ju kanske lite löst till?  Så nu ska jag gå runt och undra om jag kommer att ha något jobb i höst? Jag vill ju helst veta nu så att jag kan söka nytt jobb redan nu. Ja, ja, vi får se hur det blir men trött blir jag på att det aldrig.Det är lite andra turer kring det här också som jag inte tänker gå in på här.

Idag fick jag mail från min examinator att hon rapporterat in att min uppsats är godkänd!!! Skönt, det betyder att det inte blev så många träffar i urkund med andra ord =D

Trött och förkyld idag och i morgon är det personalmöte ända till klockan 20 det ser jag inte fram emot riktigt. En skön sak till är att vi nu har betalat in handpenning på Thailandsresan =) Lovely!

Usch och fy...

Jag trodde verkligen att våren hade kommit för att stanna den här gången, men icke sa Nicke. Snön mer eller mindre vräker ner här utanför och jag känner att mitt humör dalar ungefär lika snabbt. Inte nog med det så börjar jag att bli förkyld också, kan inte bli bättre eller hur? Det roliga är att Aftonbladet och TV4-Vädret inte har riktigt samma prognoser, jag håller tummarna för att det är Aftonbladet som gäller!!!

Nu ska jag kolla klart på Beck, som jag egentligen redan har sett, sen ska jag gå och sussa ordentligt så att jag orkar med en ny arbetsvecka.

Jag har fått håret färgat idag av systeryster, det känns bra.

Trevlig söndagkväll

NU...

...har jag äntligen skickat in mina kompletteringar på examensarbetet. Nu är det bara att vänta på att de sista poängen trillar in, sen är det helt klart och jag kan ansöka om examensbevis... skönt

Lördag övergår snart i söndag

Så var denna lördag snart tillända. Igår kom jag hem med världens huvudvärk! Det bara sprängde och dånade i skallen, dy fan vilken dag det hade varit. Barnen måste ha vårkänslor eller något, vilken mastig vecka det har varit. I alla fall, jag tog direkt en Ibumetin (min bästa vän vid spänningshuvudvärk). Jag satt i soffan och softade en stund men huvudet sprängde fortfarande men inte med riktigt samma intensitet som tidigare. Jag gick sedan och la mig i sängen en stund, jag läste lite och måste ha slumrat till för sen vaknade jag och mådde prima. Om än lite mosig i skallen, som man kan känna sig efter ett rejält spänningshuvudvärksanfall. Vi käkade middag och drack lite vin och hade allmänt trivsamt,sådär familjärt som det bara kan bli. Sen slocknade jag på soffan efter att sett avsnitt NIO av Lost (hurmånga avsnitt har ni sett här i Sverige?). Filip vaknade och ville ha välling och jag pallrade mig upp till sängen för att lugna honom medan Erik blandade en flaska. Sen la jag mig bara ner på sängen och slocknade igen, linserna satt kvar, jag hade inte borstat tänderna (så jävla äckligt), Erik klädde av mig byxor men jag hade fortfarande bh och TVÅ munktröjor på mig och så sov jag till i morse. Jag kände mig hyfsat ofräsch i morse kan jag meddela.

Vid åtta i morse gick jag upp med Fillepille och gav honom frukost, kände ganska utvilad efter att jag sovit så mycket i går. Ida vaknade efter en stund och sen gick vi upp och väckte Erik eftersom det är hans födelsedag idag. Vi tog en underbart lugn förmiddag och badade barnen. Sen var tanken att jag och Ida skulle åka in till världsmetropolen för att shoppa födelsedagspresent åt min darling. Några minuter innan vi skulle åka så ringde telefonen. Det var grannarna tvärs över gatan som undrade om vi kunde ta med oss en extra stol. ?????????????? Vad? Jaha, det var dags för barnens kalas, det var tydligen idag, det hade vi glömt bort. Det slutade med att jag fick åka in till världsmetropolen ensam men det var ganska skönt. Tanken var som sagt att skulle shoppa till Erik men det slutade med att jag shoppade till mig själv för 800:- istället. Ärligt talat så har jag knappt några kläder att ha på mig längre så jag tycket att jag var väl värd det. Jag hittade ett par jeans i slimfit-stuk, ett par riktiga Tessan-brallor (Frida, u should see them och du skulle förstå), härligt tighta upptill för att sedan bli härligt utsvängda nertill! Jag shoppade också två topar och ett linne. Mycket nöjd blev jag. Hemma hos mina föräldrar på kvällen så fick jag frågan om hur många kilon jag gått ner!!! Inga, jag har bara köpt kläder som passar... konstigt det där.

Kvällen har sedan tillbringats med ett vinglas i handen och en Singstar-mick i den andra. Fan vad bra jag var i kväll. Vi shoppade nya Singstarskivor för ett tag sen och nu var vi tvungna att testa dem tillsammans med systrarna och en systers pojkvän.

Nu ska vi gå ut och titta på stjärnorna.... Det är inte så romantiskt som det kanske låter för jag har den månatliga förbannelsen... Ha det

Åh vad skönt!

Fick en trevlig lapp från kommunen idag där vi blev erbjudna förskoleplats åt Filip. På samma förskola som Ida går... kan ju inte bli bättre. Som det ser ut nu ska min lilla bebis börja 10 augusti. Han är ju så liten än, men han hinner ju bli större innan det är dags för förskoledebut! Underbart är det i alla fall.

Vädret har varit minst sagt skumt idag. På förmiddagen när vi var ute så hade jag och en av mina kollegor satt oss skönt tillrätta med glassiga solglajjer och allt... vad händer? Jo, helt plötsligt drar det in en massa mörka moln och det börjar tokhagla, mindre trivsamt. Nu skiner dock solen igen.

Vi ska snart bege oss in till världsmetropolen och shoppa lite. Ett trevligt torsdagsnöje vi har i vår familj =)

Ha det, vi kanske hörs senare ikväll.

Tisdag

Nu sitter jag här med uppsatsångest igen. Jag har travat alla böcker framför mig och ska fixa till det lilla, lilla som är kvar på uppsatsen innan jag kan skicka in den och få mina sista ynka poäng registrerade. På en gång så blir jag så där slapp och totalt icke arbetsför, jag förstår inte. Men jag måste... jag ska, alldeles strax...


Ganska hyfsad dag på jobbet idag, mycket lugnare än i går i alla fall och jag får vara glad för det lilla.

Jag och Erik har kikat lite smått på att åka iväg på en kryssning, bara vi två. Jag känner att vi behöver det, få lite vuxentid. Vi brukar vara ganska hyfsade på att i alla fall komma iväg och gå ut och äta ibland så där men jag känner att vi behöver få ännu mer tid tillsammans bara vi två, utan alla måsten som finns i ens vardag när man jobbar och har småbarn.Vi ska väl egentligen bara kolla upp så att vi kan ragga barnvakt det aktuella dygnet sen så bokar vi... längtar redan =) Äta lite middag, dricka drinkar hela kvällen och sen gå och sova utan att behöva tänka på om det finns rena nappflaskor inför natten eller om Filip kommer sova hela natten och så där. Kanske går det att få till lite vuxenaktiviteter rent av =D Inte för att vi är urkassa på det heller men det finns bra mycket annat som går före många gånger... och det är lite trist.

Nu SKA jag... jag lovar att meddela er när jag har kompletterat mina sista skitgrejer....

Hasta la vista

Natti natti

Måste gå och lägga mig pronto. Öppning i morgon igen. Min kollega är sjuk, igen, stackarn, tredje svängen på mycket kort tid.

Pappa fick komma hem från sjukhuset igår, läkarna hade inte hittat något men de vill utreda honom för astma så vi får se. Stackars pappa har fått trumpetförbud i två veckor. Ni som känner min far vet att han lever för sina trumpeter!

Golvet är nästan klart. Lite mjukfog som saknas bara men vi kan använda hallen nu i alla fall.

Längre uppdatering kommer i morgon eller någon annan dag. 

Sköna söndag

Fanns det inte ett program på TV som hette Sköna söndag förut? Fick för mig det i alla fall.

Hur som helst så har jag hittills haft en väldigt skön söndag. Lugn och skön förmiddag. När affären öppnat så åkte jag och handlade så att vi kunde ställa till med brunch här hemma. Ida har sagt flera gånger nu i veckan att hon vill bruncha =) så det gjorde vi.

När jag åkte hem från affären så mötte jag min kära mor och eftersom vi har bytt bil så kände hon inte igen mig när jag kom körandes. Jag ringde henne för att säga åt henne att lära sig hur vår nya bil ser ut. Då får jag veta att hon var på väg in till sjukhuset för där ligger pappa! Han hade fått åka ambulans in i natt. Hur tänker man när man inte ringer och berättar det??? Jag menar, inte hade mamma behövt ringa klockan 5 när han åkte in eftersom det inte var dunderakut men hon hade väl för fan kunnat slå en signal i morse i alla fall? Ja, ja, som sagt verkar det inte vara något gravallvarligt, i alla fall inte som läkarna har hittat hittills så vi hoppas på det bästa att han får komma hem idag eller i morgon.

Ikväll ska det fogas i hallen, hoppas jag i alla fall, sen är det så gott som klart, bara lite foder som ska målas klart och sättas upp och så den lille väggsnutten som bara står och är ful.

Nu blir det lite kaffe sen ska jag försöka ta mig i kragen och fixa till småsakerna i mitt examensarbete... chefen är på mig om examens-/utbildningsbevis så det är bara att ta tjuren vid hornen.

Ha en underbar söndag

Melodifestivalsfunderingar

Ida: Är det där Måns eller?
Jag: Mmm... han är ganska snygg eller hur?
Ida: Jaaa... (vänder sig till Erik) tycker du också det pappa?
Erik: näää
Ida: Men det tycker viiii....

Haha

Så snyggt!

Alla klinkerplattor är på plats i hallen! Det blir så sjukt snyggt. Det hade på något sätt blivit en liten felberäkning av hur mycket klinkers vi behövde så i går kväll konstaterades det att vi saknade 2 paket med klinkers. I morse ringde Erik till affären där vi shoppat golvet och fick svaret att plattorna kommer på fredag... skitkul tänkte vi, att behöva vänta en vecka till innan golvet blir klart. Istället fick Erik ringa till samma affär fast i Hallstavik och där fanns det! Erik fick ge sig ut på en liten roadtrip till de mer öde delarna av Roslagen men vi fick vårt golv till slut och grannen har precis lagt ut de sista. I morgon ska det fogas och någon gång i veckan ska vi mjukfoga, sen är det klart.


Jag har suttit och tittat på bilder från Thailand, känns lite konstigt att vi har bokat resa dit, om ett år är vi där. Det är lika bra att jag börjar samla mod till flygresan redan nu. Det är många timmars flygning dit... tur att vi grundar med en 3-timmarsflygning i augusti i alla fall =)


Fick äntligen häcken ur och ringde en kär vän i går kväll, det kändes bra för det var alldeles för länge sedan vi pratades vid.


Jag funderar på att lägga mig i badkaret en liten stund innan det är dags för Melodifestivalen. Min lovely darling har shoppat färska räkor till i kväll och lite limeaioli, supersmaskens. Jag vet dock inte om jag är så sugen på något alkoholhaltigt för jag blev bra slirig i går och ändå drack jag inte så mycket. Det måste vara den hårda arbetsveckan som gjorde sitt till =)


Ha en trevlig lördagkväll mina vänner.


Jag ska lägga in bilder på nya golvet snart, men jag väntar nog tills det är fogat... så kanske i morgon kväll!



I´m in löööööv

Nya (?) bilen är helt underbar, den passar mig alldeles utmärkt! Jag körde som en gudinna idag =)

Idag har jag haft jättemycket vårkänslor! Det har riktigt pirrat i kroppen, underbart! Jag vet inte om det beror på att det har varit lite vårväder, eller att bilen äntligen är hemma efter 2,5 år eller att vi har en underbar Thailandsresa inbokad om ett år! Det är bara lovely helt enkelt!

Ida är på ett underbart humör och jag känner att mitt pedagogiska tålamod börjar att tryta lite grann... Jag känner ändå att mitt jobb är väldigt bra för min personliga utveckling eftersom jag brukar ha alldeles för kort stubin.

Grannarna är här, vi dricker öl, pratar om den underbara Thailandsresan och ska sedan lägga klinkers i hallen... Det kommer att bli så nice.

Jag har hunnit hinka i mig två öl och efter en arbetsvecka så kan jag inte säga något annat än att det känns =)

Löv u all... ha det.

Resor, resor, resor

God kväll!  


Sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare, herre jävlar vilka idioter alltså, jag blir nästan mörkrädd!

I morgon ska jag ratta nya bilen till jobbet, trevligt =)

Lite småtjafsigt på jobbet idag igen. Måste nog planera in ett avdelningsmöte och styra upp saker och ting...

Vi har preliminärbokat en resa till Thailand med grannarna. Om ett år är det tänkt att bära iväg så Eriks 30-årsdag firas där borta =) Me like!

Vi har shoppat fog till våra hallklinkers, i helgen smäller det!

Vi har shoppat en vedklyv (vuxenpoäng?), skönt att ha en egen och inte vara beroende av att behöva låna.

Jag har fått tag på sista boken som behövs för att kunna komplettera det sista på examensarbetet.

Jag längtar lite till påsken när vi får åka upp till fjällen.

Jag har idag  pratat med en av mina vänner som jag inte hört av på väldigt länge, underbart!

Jag känner mig allmänt nöjd med det mesta idag, så himla skönt!

Puss på er!


Dålig på att uppdatera

Jag hade tänkt att skriva lite igår men jag var så fasligt trött så jag somnade på soffan vid 21-rycket. Jag är inte människa de kvällar då jag har haft öppning. I morgon är det dags för öppning igen, suck... men sen är det fredag så det är bara att bita ihop!

Igår när jag skulle åka till jobbet så möttes jag av en ytterst (o)trevlig överaskning när jag kom ut till bilen... Den hade försvunnit under ett tjockt lager med snö!!! Ja, ja tänkte jag, som verkligen HATAR att köra bil när det är riktigt vinterväglag. Jag sopade av bilhelvetet och skulle köra iväg. Det började jättebra då jag knappt höll på att ta mig ut från vår parkering. När jag kom ut på vår lilla asfalterade kostig som leder till den lite större vägen så kom nästa (o)trevliga överaskning, jag åkte så jäkla tidigt så det var ingen ploggubbe som hade hittat till vår lilla väg. Jag bad till gudarna att jag inte skulle få möte för då hade jag garanterat kört fast i snön! Jag tror  att jag borde bli religiös för jag fick inte ett enda möte faktiskt! När jag kom ut till den lite större vägen så var det i alla fall plogat men det var långsam körning som gällde! Pust vad kämpigt det var! När jag skulle åka hem så var det helt rent på vägarna och när jag åkte i morse så hade det åter igen kommit en skrälldus med snö och jag upprepade samma procedur som i går med den skillnaden att det inte var fullt lika mycket snö som kommit under natten. Nu har det i alla fall slutat att snöa så jag hoppas att det är lugnt i morgon!

För er som är lite insatta så kan jag meddela att vi med största sannolikhet kommer att få hem vår Peugeot 207 i morgon!!!! Det ska bli mycket trevligt!

Hörrni, jag börjar bli gräsligt kissnödig! När det problemet är löst så kan jag ju lika gärna passa på att sanera tänderna eftersom det är i toalettregionerna jag kommer att befinna mig när jag löser kissnödighetsproblemet.

God natt på er. Jag vill också önska Maritha en underbar helg... var egoist och ägna en massa tid åt dig själv! Du kanske inte läser det här förrän du har kommit hem men det gör detsamma... ta hand om dig, kram!

Puss på er andra också!

Läggdags om en stund

Jag åkte på att öppna i morgon... en av mina kollegor är sjuk och eftersom det inte är så lämpligt att låta vikarien öppna så blev det jag som fick ta det. Men det gör inte så mycket, det betyder ju att jag kommer hem bra mycket tidigare än annars =)

Jag saknar verkligen min kollega som är sjuk, har inte träffat henne på väldigt länge känner jag. Först var vi sjuka båda två och sen jobbade hon måndag och halva tisdagen förra veckan innan hon blev sjuk igen, stackarn, dubbelsidig halsböld... uuuääähhhhhh

Nu snöar det igen ute, jag verkligen hatar det här jävla vädret, när ska det bli vår egentligen? Jag blir galen snart!

Nu ska jag titta på lite CSI sen är det natti natti

20.00

Nu är klockan 20.00 och jag inväntar snöandet =(

Beck om en timme, alltså har vi 60 minuter på oss att få barnen i säng.

Vi var iväg till min kära mammis på fika idag på eftermiddagen. Det var skönt att komma ut lite även om underlaget inte var det bästa att gå på...

En ettrig mygga surrar runt här och försöker få sig en festmåltid på mig... jag ska nog se till att han inte kommer att få sig någon måltid mer alls... Men visst är det honmyggorna som bits? Jag har för mig det, skitsamma

Ha det

Söndag

Så var det söndag igen och dags att jobba i morgon. Så sjukt att tiden går så hiskeligt fort hela tiden. Det positiva är dock att våren oftast bjuder på lite skönahelgdagar =)

Jag blev inte så upplyft i morse när jag gick in på aftonbladet för att kolla veckans väder. Enligt deras väderprognos så ska det börja snöa vid 20-tiden i kväll och detta äckliga snöande ska tydligen hålla på oavbrutet ända till onsdag klockan 16 för att sen återkomma och snöa en stund på torsdag och fredag också, kolla in vidrigheterna här, gräsligt. Jag hoppas innerligt att det hinner ändra sig så att snöandet tar sig en annan väg.

Jag känner mig slö och oengagerad idag, förhoppningsvis släpper den förlamningen lite senare så att jag kan ta för mig något litet i alla fall. Nästa helg ser det ut som att vi ska få nytt golv i hallen i alla fall.


Jag kanske ska ta mig för att göra lite lunch i alla fall...


God lördag mina vänner!

Idag har vi varit på båtmässan i Älvsjö, det var trevligt men för jävla mycket folk. Ida tyckte det var hur roligt som helst att gå runt och titta i de olika båtarna. Filip var på väldigt bra humör han också och det är alltid ett välkommet inslag i vardagen.


Det är som sagt lördag vilket i dessa marstider innebär Melodifestival... Jag har precis ställt fram lite grönsaker, chips och dip. Plus att vi stannade till i godisbutiken i Åkersberga på vägen hem från mässan. Vi ska nog klara oss =) Efter melodifestivalen så blir det Lost, måste kolla förra veckans avsnitt först eftersom jag somnade till det.


Trevlig kväll på er vad ni än ska ta er för!


HELG!

Tänk att det är helg igen! Så nice så!

Jag hade tänkt att blogga igår men jag slocknade på soffan strax efter nio igår kväll. Jag hade tänkt att titta på Medium men jag tror inte ens att jag såg reklamen innan programmet =) Igår slutade jag klockan 14, åkte hem, var ut och gick en promenad med mina kära stavar. Det var inte helt lätt att gå ut och gå i snöslasket men ändå, det var lite skönt med egentid.Efter det så så åkte vi in till Norrtälje. Först lämnade vi Ida hos grannarna sen styrde vi kosan mot Systemet och shoppade helgvin =). Efter det åkte vi till biblioteket så att jag fick låna lite böcker så att jag kan fixa mitt examensarbete. Ett litet stopp på Flygfyren och efter det åkte vi till Baan Thai, Norrtäljes alldeles egna thairestaurang. Där shoppade vi mat åt oss och grannarna. Kvällen spenderades således hos grannarna med mumsig thaimat och lite vin. Dessutom passade vi på att ta oss en fredagsshot - sambucca med baileys =) Vi hade en mycket trevlig kväll och i morse började jag inte jobba förrän 9.30 så jag hann ta en lång, skön dusch och äta frukost innan jag åkte.

Idag skulle jag sluta klockan 18. När uret visade 16.10 så gick sista barnet på min avdelning hem för dagen. 16.30 så kom 3 barn från grannavdelningen över och vid 17 så hade jag inga barn kvar... Jag ringde Erik och meddelade att jag var på hemgång. Han befann sig då hos grannarna och vi blev inbjudna på middag. Vi har alltså spenderat kvällen med öl, obligatorisk fredagsshot (sambucca med baileys) och smarrigt vin. Så jävla nice... om vi flyttar någon dag så kommer jag att sakna ihjäl mig efter våra underbara grannar... Vi håller dessutom på att planera en Thailandsresa om ca år, hur trevligt är inte det då =D

Nu ska vi slänga Ida i säng så att vi orkar upp i morgon för att gå på båtmässa.

Ha en underbar helg mina vänner!

Puss

Häpp

Det är något jag har gått och tänkt på några dagar. Jag saknar några av mina vänner djupt! Det finns så lite tid att umgås eller bara prata lite i telefon och det är så tråkigt. Jag vet ju att det bara är att ringa men jag vill känna mig ostressad och att jag har gott om tid när jag väl ringer. Frågan är då, när känner man sig ostressad och full av tid när man jobbar heltid och har två småbarn? Svaret är: aldrig! När jag kommer hem efter jobbet så ska det lekas lite med barnen, lagas mat, mysa lite mer med barnen och sen läggning av barn. Efter det så vill jag bara slå ner häcken i soffan en stund och dessutom är klockan då runt 20.30-21 och då vill jag inte ringa... så drygt... ska försöka få till lite ringtid någon dag.


På lördag ska vi till båtmässan med två vänner. Det ska bli trevligt. Förra året gick jag på båtmässa höggravid, det var så där. Jag satte mig på varenda stol jag hittade medan Erik och Ida gick ombord på den ena flådigare båten än den andra.


Jag känner mig på ganska bra humör den här veckan, jag hoppas att det kan hålla i sig ett tag till. Jag misstänker att det kan ha med vädret att göra. Okej att det är grått och mulet hela tiden men det känns i luften att det är vår på väg!!! Det är ju helt underbart! Förresten, idag är det 3 år sedan en av mina bästa vänner gifte sig (luv u) och jag var inte på bröllopet för då hade jag lyckats köra av vägen med vår nya bil som vi haft i lite drygt en vecka... Bara lite kuriosa sådär som jag kom att tänka på.


Om en månad ska vi på 60-årskalajs. Min kära svärmor är det som drar jämt den här gången. Jag skulle behöva droppa några pannor tills dess så att jag ser lite anständig ut då. Jag har ju faktiskt redan en klänning och det är skönt, men som sagt, några kilon lättare skulle vara trevligt. Man hinner faktiskt tappa lite på en månad. Jag kanske ska ta och gränsla motionscykeln ikväll. Lika gärna som jag kan sitta och slappa framför datorn så kan jag ju cykla lite...


Sugtorsdag i morgon när jag har öppning... är alltid så orolig för att försova mig...men det har gått bra hittills...


Nu vankas det lite kaffe...



Tisdag igen då

Veckorna bara trillar iväg känns det som, helt galet. I morgon är det redan onsdag och då har halva veckan gått. Tokigt. Jag har fortsättning på min TRAS-utbildning  i morgon, det ska bli lite spännande.

Jag känner att jag snart måste ta tag i de där små detaljerna som ska fixas på mitt examensarbete så att jag kan skicka in skiten och få det godkänt. Men jag är fortfarande så trött på det att jag inte orkar ta tag i det. Jag funderar ändå på att ta mig iväg till biblioteket på torsdag för att låna de böcker jag behöver för att fixa till det.

På fredag har jag min sugfredag, vilket betyder att jag har stängning. Det är inte kul faktiskt men det är bara att gilla läget. Tror ni att det var någon som kom och lagade vår diskmaskin på jobbet idag då? Nähä, så klart att det inte var, blir förbannad. Nu lovade de att de skulle komma direkt i morgon bitti, vi får väl se, jag tror det inte förrän jag ser det! Jag menar, de skulle ju ha kommit i måndags och det gick ju sådär.

Vi har precis badat barn här hemma och nu ska de i säng. Filip verkligen älskar att bada, det ser ut som en pool inne i badrummet när han rockar loss i badbaljan. Ida gillar också att bada men hon sköter det på ett mer sofistikerat sätt än Filip.

Nä ni, jag funderar även på att kanske parta till det och måla naglarna i kväll, det var länge sen... Skojigt

Snart läggdags

Första jobbdagen denna vecka avklarad då. Kul att komma tillbaka efter några dagars frånvaro. Det som var mindre roligt var att vår diskmaskin på jobbet är kaputt. Förra veckan var det några snubbar där och lagade den och när de skulle skruva ihop diskmaskinen så blev det inte riktigt bra, det bara sprutar vatten om den. Vi kan alltså inte diska så när jag stängde idag så stod det disk från frukost, lunch och mellis på diskbänken. Fräscht? Nä, inte speciellt...

Vet ni vad... idag kom den upp... äntligen kan vi hänga upp våra ytterkläder när vi kommer in! Jag tror att vi skruvade ner den förra hatthyllan inte allt för långt efter att vi flyttade in. Vi har således varit utan hatthylla i över ett år men nu har vi äntligen en hatthylla igen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, jag är så slut i skallen. Jävla snö ute nu, det verkar aldrig sluta. I helgen hade jag höga förhoppningar om att det faktiskt skulle bli vår det här året också men jag har nog börjat att misströsta lite nu =(

Jag såg att Lost snart kommer att börja sändas här i Sverige. Don´t miss it säger jag bara, den här säsongen knäcker alla föregående med råge!

Jag längtar till Prison Break kommer tillbaka också, sjukt bra serie... Apropå dumburk så såg vi en mycket bra film i helgen, Taken. Den var spännande från början till slut. Jag menar, jag var inte i närheten av att somna under hela filmen och det är ett mycket bra betyg. Bitvis så var det lite väl larvigt när en ensam karl klarar av att sparka ner och skjuta lite för många skurkar på en och samma gång men det ursäktas av den spännande storyn.

Nu ska jag titta klart på Raw som vi spelade in tidigare i kväll och sen är det sängen som ska attackeras.

Ses i morgon...

En liten paus

Har målat en vända till i hallen. Nu är det så gott som färdigmålat förutom den del som behöver lite renoveringstapet. Snyggt blir det. Vi har även hunnit kladda på lite vit färg på några dörr- och fönsterfoder. Nu stundar lite matlagning och sen är det nog dags att sätta upp hatthyllan! Erik var in till stora staden och fixade den skruv som saknades. Han är bra han, min Erik.

Jobba igen i morgon då. Det ska faktiskt bli roligt att träffa alla barn igen och mina kollegor så klart. Hoppas att det snart kan bli lite vår så att det går att vara ute lite mer. Tänk vilken sjysst solbränna jag kan få i sommar =) Perfekt!

Nu vaknade den yngsta familjemedlemmen i min fina lilla familj. Jag kan tillägga att han faktiskt uppvisar ett mycket trevligare humör idag än igår, men jag står dock fast vid min åsikt, inga fler barn!

RSS 2.0