Where do I go from here?

Så hette en av mina absoluta favoritlåtar med New Kids On The Block när jag avgudade dem för ungefär ett sekel sen. När jag mognade till, blev lite mer ball  och gick på högstadiet så blev jag helt frälst i Take That istället. Jag har verkligen haft oddsen på min sida ända sedan barnsben märker jag. Jag menar, det här visar på att jag aldrig på något sätt har behövt oroa mig själv över att vara dömd till att leva jetset-liv av något slag. NKOTB och TT-fans har helt enkelt redan dömt ut sig själva.

Det är så skönt när jag  så här på löpande band hittar orsak efter orsak till att jag själv knappt har kunnat påverka min livssituation ever! Jag är nämligen övertygad om att man som tjej antingen föds med ohippa pojkbands-gener eller lite mer trendkänsliga balla bitch-gener. I och med att jag då uppenbarligen hade den enorma oturen att födas med pb-gener så kan jag aldrig bli helt ball alltså behöver jag inte bry mig så mycket.

Undrar om dessa gener är ärftliga eller om de beror på mammans och pappans genuppsättning? Jag hoppas på det senare för då borde det finnas hopp för min underbara dotter!

Fega jag

Jag har under  två måndagar gått med sonen på något som heter babymusik. Första gången vi var där så var det bara en mamma till med sin dotter där. Krystat är inte ens i närheten av att vara rätt ord för att beskriva stämningen. En överenergisk och entusiastisk lekledare som trallar sånger jag aldrig hört, plinkar på sitt piano och drar fram en massa olika instrument för att visa oss stackars tondöva mammor hur roligt det här är.

Veckan därpå fick vi istället vara med i den så kallade syskongruppen för att det inte skulle bli så pinsamt få igen. Vilken chock jag fick när jag kom dit. Det var den mest bajsnödiga tillställning jag någonsin varit med om. Ett gäng lönnfeta (jag är bara mullig) mammor med barn i lite olika åldrar som sitter och sjunger och gör rörelser som om de aldrig har gjort annat.  Jag kände ganska snabbt att den här gruppen redan hade stängt igen sina dörrar för nya bekantskaper och jag provade på hur det kändes att känna sig som ett ufo.

Tyvärr så har jag välsignats med en översocial son som älskade varje sekund av det, förutom när han blev hungrig då. Jag tänkte att eftersom sonen verkar gilla det så kan jag väl fortsätta gå hit då även om jag tycker att det suger. Jag gick inte dit igår. Redan på söndagkvällen så smög sig den välbekanta ångesten över mig. Den där jobbiga känslan jag får när jag tagit på mig något som jag egentligen inte vill, jag är duktig på sånt. Feg som jag är så skickade jag ett sms till den euforiske lekledaren och skyllde på opassande tider. Jag har insett att jag är 30 år men vågar fortfarande inte visa var jag står ibland, patetiskt!

En gång är ingen gång...

men två gånger är fasiken en vana! Jag har alltså nu varit och tränat två gånger. En gång i torsdags och så igår, börjar känna mig hiskeligt vältränad nu!

Vintern är här! Igår var det 1,5 grader här ute på bonnvischan, det betyder att rutor måste skrapas på morgonen och barnen ska ha sjukt mycket kläder så att det blir knöligt att spänna fast i bilbarnstolen och bältet blir för kort.... Som sagt det finns inget som helst positivt med det hela. Möjligtvis att man snart får en timme extra en natt, men i slutändan så leder väl det bara till att sonen vaknar en timme tidigare.

Satsumas

Jag blev så lycklig idag när jag hittade satsumas i affären! Det som är bra med satsumas är att det är så sjukt gott det som är mindre bra med dem är att det utan tvekan innebär att hösten är här. Då blir jag lite ledsen inombords för jag gillar inte höst och jag gillar definitivt inte vintern! Halt och kallt, inget kul alls. Men satsumas är gott!

Slutsats

Vanlig bh + sportbh = tuttarna i ett skruvstäd under träningspasset?

Status - min dag so far

  • Vaknat (är alltid en fördel)
  • Utfodrat dotter
  • Utfodrat son
  • Utfodrat mig själv
  • Lämnat dotter på förskolan
  • Storhandlat
  • Utfodrat son
  • Utfodrat mig själv
  • Förberett middag
  • Barnvagnspromenad med granne
  • Utfodrat son
  • Hämtat dotter på förskolan
  • Hämtat posten
  • Utfodrat dotter
  • Utfodrat mig själv (dags att tänka på beach 2009 kanske?)
  • Slösurfat

Det känns verkligen som att mitt liv är utomordentligt hippt och händelserikt för tillfället. Skvallrade för grannen idag om våra flyttplaner, känns konstigt men det är ohållbart som det är idag med all tid som försvinner till att sitta i bilköer.

Kanske ska ta och ringa granne nummer 2 och fråga när vi ska åka och hoppa och skutta på Friskis? Det är så trist att bara sitta och göra ingenting, sen att jag har ett examensarbete som ligger och väntar på att skrivas det räknas inte riktigt. Jag har för mig att det lagstiftades om det för 11,5 år sedan, bra tänkt där!  Det är mycket bättre att sitta med en massa studieskulder utan att ha tagit examen eller? CSN får ju tillbaka sina pengar i vilket fall som helst så de skiter i vilket.

Jag har verkligen ångest över uppsatsen, jag hoppas att den blir klar någon gång men det är inte helt lätt att få till det med en sambo som tillbringar alltför mycket tid till att pendla till arbetet, en dotter som går 15 timmar/vecka på förskola samt en krävande 6-månaders. Men det är väl inte någon som sagt att det ska vara lätt?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0