Helgsammanfattning

Fredag: slutade tidigt, sov lite middag, grillade med grannar och vänner

Lördag: soligt och fint väder, några vänner tittade förbi, bytte till sommardäck på bilarna, grillade hos mamma och pappa

Söndag: fint väder, fixat lite ute, tvättat, varit inne i världsmetropolen och shoppat lite, grillat hemma


Roligare än så blir det inte en helg hemma hos oss... grillat oss fördärvade har vi gjort i alla fall, underbart. Det har känts som sommar här!

Nu ska vi natta barn!

Jaha

Fy vad jag börjar bli rutten på att uppdatera här. Jag har ingenting att skylla på förutom lathet heller. Det känns som att det är så mycket annat hela tiden. Jag ägnar kvällarna åt barn och karl istället och det är ju faktiskt inte fy skam det heller.

Idag har jag och grannen varit ute och rört på fläsket. Tanken är väl att vi så småningom ska börja springa lite. Eller rättare sagt vi sprang idag, jag hittade ett finfint kom-igång-schema på nätet som vi ska följa. Nu måste jag bara se vad mina benhinnor tycker om det förslaget. Jag hoppas verkligen att de pallar för lite springning.

30-årsfest hos grannen i lördags, mycket trevligt. Lite segt i söndags bara. Men inte värre än att pizza och lite slapp på soffan kunde råda bot på det hela.

På torsdag verkar det som att vädret kommer att vända och det blir varmare ute!!! Jag längtar. Idag var det så kallt ute så vi fick gå in med barnen... brrrrrrrrrrrr skulle man enkelt kunna uttrycka det.

Nu är det snart ett Lost-avsnitt och sen natti natti

Tisdag

Första jobbdagen efter påskhelgen avklarad, skönt. Jag sitter här och smygbloggar hos grannarna. De surfar ju i alla fall på vårt bredband så det kan ju inte spela någon roll, förutom att jag besudlar deras tangentbord?

Tänk om man alltid kunde jobba 4 dagar per vecka, vad skönt det skulle vara. Men sån tur har man ju inte. Superskönt vårväder idag. I morse när jag åkte till jobbet så var det inte så varmt och skönt men när jag gick ut på promenad på min rast så blev helt plötsligt hela himlen blå och solen sken och allt blev varmt och mysigt.

Nu är det visst dags att vandra hemåt så jag får nöja mig med en kortbloggning idag men det är ju  bättre än inget =)

Ha det så bra

Borta bra men hemma bäst

Äntligen tillbaka i hemmets trygga vrå. Vi började rulla klockan 9 i morse och var hemma strax före 18. Under den tiden hann vi stanna för lunch och sitta i bilkö i ca en timme. Vi har även bevittnat ett antal idiotomkörningar. Jag förstår inte hur folk tänker när de till exempel börjar köra om strax före en kurva eller ett krön? Chansar de och hoppas på det bästa? Hoppas att de andra runt omkring löser problemet åt dem? Jag vet inte, jag är bara glad över att inget hände.

Dags att börja jobba igen i morgon. Ingen jobbångest här inte och det känns bra. Den dag jag börjar känna jobbångest efter en längre ledighet är det nog dags att börja se sig om efter ett nytt jobb tror jag.

På lördag är det dags för 30-årskalas, det ska bli trevligt. I morgon är det dags för mig att kickstarta igång Beach 2009, nu måste jag fan ta tag i mig själv. Det har blivit alldeles för mycket av det goda den här påskhelgen, blä. Jag har ju några trivselkilon som ska bort. Egentligen så är ju alla graviditetskilon borta, men det är som sagt några till som skulle behöva ryka så jag känner mig lite snyggare än jag gör nu.

Nu sitter jag och kollar på Färjan som vi spelat in sen ska jag nog ta och skutta in i duschen och sen är det natti natti.

Vi hörs... snart ska vi på kryssning, det är helt sjukt hur mycket jag ser fram emot den... ska bli så skönt!

Dåligt drag här nu

Jag får nästan dåligt samvete när jag loggar in här och ser att det faktiskt är några tappra själar som dag efter dag kikar in här för att se om jag har skrivit något. Det har varit lite upp och ner och stressigt den senaste veckan. Vi ska inte tala om helgen som som var helt galen. I fredags hade jag stängning men kom iväg i hyfsad tid i alla fall. Fredagkvällen spenderades tvärs över gatan och som vanligt så intogs det kanske lite mer alkohol än nödvändigt efter en lång arbetsvecka. Upp med tuppen i lördags för att hinna plocka ihop oss för att fara iväg till svärmor i Uppsala. Där var det 60-årskalas och även denna kväll intogs det kanske lite för mycket alkohol än nödvändigt. I söndags var jag mer död än levande när jag vaknade. Vid lunchtid så kom Eriks syster och familj och vi käkade lite lunch och fikade för att fira lilla Fillepilles födelsedag. Sen hem i full fart så att Ida kunde gå på kalas och efter det hem till mamma och pappa för att äta födelsedagsmiddag för min pappa och Filip.... PUST. Jag kan bara säga att jag är glad över att jag börjar 9.30 på måndagar.

Skönt att det här är en kort vecka. På torsdag åker jag till jobbet och öppnar 6.30 och vid 10 så slutar jag =) Jag använder mig av en våra lyxiga "arbetstidsförkortningsdagar", dock bara en halv sådan eftersom jag öppnar. Sen hem och raka vägen till fjällen. Nu ska vi äta en väldigt sen middag... vi har varit och påskshoppat!

Vi hörs kära vänner.

RSS 2.0